Babykamers en Kinderkamers

Kinderkamer Ontwerp

Kidsroom Design

Jouw kind verdient een eigen plek in huis, die helemaal aansluit bij zijn of haar leeftijd en unieke karakter. Wij duiken graag in je wensen en de mogelijkheden van de ruimte, om je vervolgens te verrassen met een persoonlijk kinderkamer ontwerp.

Lees meer

Kant-en-klaar Ontwerp

Kidsroom Concepts

De eindeloze keuzes in kleur, behang en producten voor kinderkamers maken je aan het twijfelen. Wil jij een bijzondere kinderkamer inrichting, die net even anders is dan anders? Onze Kidsroom Concepts zijn kant-en-klare styling adviezen voor jouw kinderkamer. Jij kiest de stijl die jullie het meest aanspreekt, wij geven je een prachtig basisontwerp die je ook nog eens zelf kunt mixen en matchen. Een verrassend kinderkamer advies, afgestemd op de leeftijd van jouw mini.

coming soon

Familiehuizen

Interieurontwerp

Voor jouw familiehuis

Wij ontwerpen samen met jou een warm, gezellig, authentiek en uniek familiehuis. Een fijne plek waar elke kamer karakter en een unieke sfeer uitstraalt, zodat het die geborgen plek wordt waar je je gezin een thuis kunt geven. Laten we samen een thuis creëren waar plaats is voor elk uniek karakter in je familie.. Just like in the zoo :)

Lees meer

mooie woorden

  • Wauw wauw wauw.. Wat een prachtig ontwerp voor de kamer van onze dochter Karlijn. Ongekend hoe jullie het karakter van onze kleine meid hebben vertaald naar haar eigen kamer. De kleuren, sfeer, materialen: het is allemaal passend bij ons, bij haar en bij de ruimte. Echt een plek voor haarzelf waarin ze tot rust kan komen en waar ook ruimte is voor haar creativiteit.

    Marleen, Lelystad
  • Marloes en Elina hebben een prachtige kamer ontworpen voor onze zoon Lucas. Ze hebben daarbij niet alleen gelet op onze wensen maar ook echt gekeken naar het karakter/bezigheden/wensen van Lucas. Hij vond het prachtig, voelde zich gehoord en glunderde van oor tot oor bij het zien van de unieke elementen. Wij zijn onwijs blij met het resultaat en het enthousiasme van zowel Elina en Marloes. Een duo dat elkaar heel goed aanvult, werkt met mooie merken en nog belangrijker een super goede smaak heeft.

    Yvette, Naarden
  • Wauw, wat is het ontwerp voor onze slaapkamers mooi geworden en wat worden we hier blij van! Heel fijn dat het zo dichtbij onze persoon en smaak ligt. Bedankt dat jullie dit zo goed hebben weten te interpreteren. We kijken er naar uit om straks gaan slapen in de mooie kamers!

    Gerrie, Ermelo
1 3