Een interieur voor groot en klein

Geen standaard of saaie interieurs bij Studio Day at the Zoo! Wij zijn er om jou te helpen van je familiehuis een unieke en bijzondere plek te maken. Een thuis voor jouw gezin om plezier te maken, tot rust te komen en herinneringen te maken! 

Als ouder wil je niets liever dan een fijn thuis creëren voor je gezin. Waarin elke kamer een weerspiegeling is van wie jullie zijn, zodat het die veilige plek vol plezier en liefde wordt. De prachtige plek die je voor hen en jezelf wil creëren is een liefdevol thuis met ruimte voor ontspanning én feestjes. Voor duizend kusjes en knuffels en dansen op de tafel. Het is onze missie jou te helpen een droom van een familiehuis in te richten!

Studio day at the zoo

Wij zijn Marloes en Elina. Onze reis samen begon jaren geleden met een kop thee, brownies en een gedeelde passie voor interieurstyling. Na een paar jaar samen en apart te hebben gewerkt, vonden we het tijd om onze gedeelde passie, talenten en stijlen samen te brengen in onze creative studio: Day at the Zoo.

lees meer

waar wij voor staan

  • kennis en ervaring

    Marloes en Elina zijn beide gediplomeerd interieurontwerper met ruim 10 jaar ervaring in ontwerp en styling. Met onze dubbele expertise weten wij hoe we jou als ouder professioneel kunnen adviseren. Met twee keer zo veel kennis en creatieve ideeën staan wij klaar om voor en met jou een uniek en persoonlijk interieurontwerp te creëren.

  • uniek en origineel

    Wij snappen dat de eindeloze mogelijkheden van interieurontwerp jou als ouder kunnen overweldigen bij het maken van keuzes. Daarom willen we jou enthousiasme, vertrouwen en creatieve tools bieden om een uniek interieur te creëren voor jouw gezin. Van klein interieur- of kinderkamer advies tot uniek ontwerp: wij zijn er voor jou om je te ontzorgen, te verrassen en te begeleiden in de weg naar jouw droominterieur.

  • persoonlijk

    Een uniek ontwerp voor jouw interieur gaat hand in hand met persoonlijk contact. Luisteren naar jouw woonwensen en ontdekken wie jullie zijn als gezin zien wij als de belangrijkste start van ons ontwerptraject. Warme, vrolijke, authentieke en unieke familiehuizen creëren is wat wij het allerliefste doen. En dat doen we samen met jou!