Een droom van een kinderkamer

Het is tijd voor het inrichten van een nieuwe babykamer, peuterkamer, kinderkamer of tienerkamer. En daar wil je natuurlijk heel graag een bijzondere kamer van maken, passend bij het unieke karakter van jouw kind. Een kinderkamer waar op een verrassende manier alle onderdelen een eenheid vormen, waar ruimte is voor dromen én spelen en waarin je kind zich prettig en vertrouwd voelt.

home is.. the warm place where our kids grow up

Toch kunnen er allerlei redenen zijn waarom je kinderkamer nog niet die fijne plek is die jij je kind zo gunt. Naast dat je als ouder tijd tekort komt om rustig na te denken over de inrichting, spelen ook twijfels vaak een rol. Twijfels over indeling, kleur, styling, stijl of praktische overwegingen.. Het resultaat is een kamer die niet af komt of een kamer die niet is geworden wat je eigenlijk zou willen: mooi en bijzonder, stijlvol en speels, uniek en origineel.


Een kinderkamer inrichten wil je in één keer goed doen én voor langere tijd. Maar wanneer het je ontbreekt aan tijd, creativiteit, vertrouwen of ideeën is het lastig om je kinderkamer helemaal af te maken. En dat is jammer, want een kinderkamer mag nu juist die fijne plek zijn waar jij en je kind elke dag weer van genieten.

Jij wil graag..

 • Een sfeervolle kinderkamer

  Passend bij het unieke karakter van jouw kind. Stijlvol én vertrouwd.

 • Een kloppende inrichting

  Waar kleur, behang, meubels en accessoires voor een verrassende match zorgen. Tot in de details.

 • Een stijlvol, vrolijk uniek kamertje

  Met zorg bedacht en samengesteld, speciaal voor jouw kind.

 • Een kinderkamer die lang mee gaat

  Om lang van te genieten, zodat jij je budget en tijd goed besteed.

over het kidsroom design

1 | Boek jouw design

Via onze shop boek je gemakkelijk jouw kidsroom Design. Je ontvangt vervolgens per mail onze Design Guide, waarin we precies vertellen wat je van het ontwerptraject mag verwachten en hoe wij jou gaan helpen. Ook ontvang je een digitale vragenlijst, zodat we precies weten wat jullie wensen zijn. Van jou als ouder én van de kleine bewoner.

2 | Aangenaam!

Het ontwerptraject voor jullie kinderkamer start met een persoonlijke kennismaking. Graag maken we een digitale belafspraak met je, leuk je online te ontmoeten! Graag bespreken we aan de hand van de vragenlijst jullie wensen voor het kamertje. Zo weten wij exact wat voor jullie belangrijk is, want dat is altijd het uitgangspunt van ons ontwerp.

3 | Jouw ontwerp - deel 1

Yes, wij gaan aan de slag! Het eerste deel van het kinderkamer ontwerp bestaat uit een sfeer moodboard, kleurenpalet en behang. Zo laten wij graag aan je zien hoe wij jullie wensen vertalen in sfeer en kleur. Uit verschillende suggesties voor behang laten we jullie een favoriet kiezen. Dit eerste deel van het ontwerp ontvang je digitaal én per post, want we sturen je ook een stalenpakketje toe. Echt een klein cadeautje en wel zo fijn om de verfkleuren en het behang in het echt te zien!

4 | Jouw ontwerp - deel 2

Jouw digitale adviesmap gaan we in deel 2 verder aanvullen. Met een indelingsplattegrond laten we je graag de beste indeling van de kamer zien. Ook maken we een evenwichtig kleurenplan, om jou te laten zien hoe de verfkleuren en het behang het mooist uitkomen (en op welke wanden). We selecteren vervolgens de mooiste producten voor je (meubels, accessoires en verlichting). En natuurlijk geven we precies aan wat op welke plek mag staan én hangen, zodat jij precies weet hoe je straks het kamertje tot in detail kan inrichten. Kijk jij er al naar uit hoe het er allemaal in het echt uit gaat zien?

5 | Inrichten maar

Na jouw feedback voeren we de laatste aanpassingen door en leveren we jou het eindontwerp aan. Het is nu tijd om het ontwerp uit te gaan voeren: het inrichten en stylen kan beginnen! Ook hierbij helpen wij jou graag. De verfkleuren, het behang, maar ook alle meubels en accessoires kunnen wij voor jou verzamelen en bestellen. Wij werken samen met betrouwbare partners die alle producten met liefde bij je thuis bezorgen.

6 | extra's

Ook na afronding van het ontwerp staan we graag voor je klaar als je verdere vragen hebt of hulp kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om je advies uit te breiden met maatwerk ontwerp. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!