over day at the zoo

Wij zijn Marloes en Elina. Onze reis samen begon jaren geleden met een kop thee, brownies en een gedeelde passie voor interieurstyling. Na een paar jaar samen en apart te hebben gewerkt, vonden we het tijd om onze gedeelde passie, talenten en stijlen samen te brengen in onze creative studio: Day at the Zoo.

this is

marloes

Marloes runt haar eigen ‘little zoo’ in Blaricum, waar ze woont met Sander en hun meisjes Lizzy en Kiki. Na het afronden van verschillende opleidingen in mode en interieur, verhuist Marloes tijdelijk naar New York voor stages en banen bij modemerken. Eenmaal terug in Nederland deed ze verschillende stylingopdrachten, onder andere voor Sanoma.

Al van jongs af aan is ze geïntrigeerd door de wereld van kinderinterieur en mode en vanuit die passies begon ze haar eigen kindermodewinkel en interieurstudio. Na tien zeer succesvolle jaren is de winkel onlangs overgedragen aan een nieuwe eigenaar en Marloes is nu Benelux Sales Agent voor het kinderschoenenmerk Pom D’Api.

Marloes staat bekend om haar unieke, vrolijke en kleurrijke stijl, haar enthousiaste en zorgzame karakter en haar ‘out of the box’ creatieve ideeën.

this is

elina

Elina is onlangs met haar ‘little zoo’ verhuisd naar Italië, waar ze heel fijn woont met haar Arno, Fedde en Fien. Elina begint haar carrière bijna 15 jaar geleden, na het afronden van een opleiding Interieurvormgeving.

Ze start als styliste voor een groot internationaal bedrijf, waar ze showrooms, beursstands en fotoshoots stijlt en ontwerpt. Een paar jaar later besluit ze een nieuwe weg in te slaan als zelfstandig allround stylist en ontwerper. Al snel begint ze zich te specialiseren in Kids Lifestyle. Dit geeft haar de kans om voor verschillende klanten te werken en haar styling expertise uit te breiden.

Ze heeft inmiddels honderden ouders geholpen om van hun kinderkamers originele, persoonlijke en sfeervolle ruimtes te maken. Al van jongs af aan staat de "radar" voor design, kleur, gevoel en sfeer constant aan. Haar natuurlijke, evenwichtige en vrolijke stijl sluit perfect aan op haar zachte en zorgzame karakter.

ONZE PROJECTEN

Advies en ontwerp

Wij ontwerpen warme, vrolijke, authentieke en unieke interieurs voor familiehuizen en kinderkamers. Iedere ruimte in huis mag karakter en geborgenheid uitstralen, zodat het die veilige en fijne plek is waarin jij je gezin een thuis kan geven. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw droominterieur te realiseren: van klein advies tot compleet ontwerp.

verfcollectie

Met grote zorg hebben wij een unieke collectie samengesteld van onze favoriete verfkleuren. Kleuren die onderling perfect met elkaar matchen en samen zorgen voor een origineel en gebalanceerd kleurenpalet. Onze Day at the Zoo verf is van hoge kwaliteit en heeft een veiligheidskeurmerk voor kinderen.

waar wij voor staan

  • kennis & ervaring

    Marloes en Elina zijn beide gediplomeerd interieurontwerper met ruim 10 jaar ervaring in ontwerp en styling. Met onze dubbele expertise weten wij hoe we jou als ouder professioneel kunnen adviseren. Met twee keer zo veel kennis en creatieve ideeën staan wij klaar om voor en met jou een uniek en persoonlijk interieurontwerp te creëren.

  • uniek & origineel

    Wij snappen dat de eindeloze mogelijkheden van interieurontwerp jou als ouder kunnen overweldigen bij het maken van keuzes. Daarom willen we jou enthousiasme, vertrouwen en creatieve tools bieden om een uniek interieur te creëren voor jouw gezin. Van klein interieur- of kinderkamer advies tot uniek ontwerp: wij zijn er voor jou om je te ontzorgen, te verrassen en te begeleiden in de weg naar jouw droominterieur.

  • persoonlijk

    Een uniek ontwerp voor jouw interieur gaat hand in hand met persoonlijk contact. Luisteren naar jouw woonwensen en ontdekken wie jullie zijn als gezin zien wij als de belangrijkste start van ons ontwerptraject. Warme, vrolijke, authentieke en unieke familiehuizen creëren is wat wij het allerliefste doen. En dat doen we samen met jou!