Met veel liefde en plezier hebben wij al veel ouders mogen helpen bij het inrichten van hun kinderkamers, speelhoeken en complete familie huizen. Krijg een indruk van alle mogelijkheden en onze vrolijke, originele ontwerpen. En natuurlijk helpen wij ook jou graag met een uniek interieurontwerp of kinderkamerontwerp!

Kinderkamers & speelhoekjes

mooie woorden

  • Wauw wauw wauw.. Wat een prachtig ontwerp voor de kamer van onze dochter Karlijn. Ongekend hoe jullie het karakter van onze kleine meid hebben vertaald naar haar eigen kamer. De kleuren, sfeer, materialen: het is allemaal passend bij ons, bij haar en bij de ruimte. Echt een plek voor haarzelf waarin ze tot rust kan komen en waar ook ruimte is voor haar creativiteit.

    Marleen, Lelystad
  • Marloes en Elina hebben een prachtige kamer ontworpen voor onze zoon Lucas. Ze hebben daarbij niet alleen gelet op onze wensen maar ook echt gekeken naar het karakter/bezigheden/wensen van Lucas. Hij vond het prachtig, voelde zich gehoord en glunderde van oor tot oor bij het zien van de unieke elementen. Wij zijn onwijs blij met het resultaat en het enthousiasme van zowel Elina en Marloes. Een duo dat elkaar heel goed aanvult, werkt met mooie merken en nog belangrijker een super goede smaak heeft.

    Yvette, Naarden
  • Wauw, wat is het ontwerp voor onze slaapkamers mooi geworden en wat worden we hier blij van! Heel fijn dat het zo dichtbij onze persoon en smaak ligt. Bedankt dat jullie dit zo goed hebben weten te interpreteren. We kijken er naar uit om straks gaan slapen in de mooie kamers!

    Gerrie en Noor, Ermelo
1 3