Meisjeskamer in wit, hout en roze

Meisjeskamer in wit, hout en roze

Een rustige meisjeskamer inrichten in een scandinavische stijl, maar wél met vrolijke kleuraccenten, gezellige printjes en mooie design items. Dat was de wens van Lin voor de kamer van haar jongste dochter. 

Het prachtige huis van Lin is voorzien van een strakke, lichtgrijze gietvloer en een frisse basic stijl. Die rustige basis wilde ze graag doortrekken in de kinderkamers en daar de keuzes voor materialen, kleuren en prints op afstemmen. Marloes hielp Lin bij het uitzoeken van een vrolijk, maar rustig diertjesbehang, die op twee wanden in de kamer zou komen. Als kleuraccent in de styling van de kamer is gekozen voor de kleur roze. Heel subtiel, maar in de verder witte basis komt het zo mooi tot zijn recht. Én het maakt het kamertje ook nog eens een echte meisjeskamer. 

 

Om het meisjeskamer gevoel verder door te trekken, maakte Lin een poppenhuis hoekje met de Ferm Living Architect Table en een houten poppenhuis. Een heel leuke oplossing en een ontzettend gezellig hoekje voor alle Maileg muisjes! Een mooie kapstok is de ideale plek voor favoriete kledingstukken en naast het bed staat een gezellig rotan nachtkastje met Maileg konijnen. De kleuraccenten in de accessoires maken het kamertje speels, de witte basis houdt rust in de kamer. Zo is alles mooi op elkaar afgestemd, maar is er toch een leuke mix ontstaan!

 

We maken ook voor jouw kind heel graag zo’n mooie eigen plek, die helemaal aansluit bij zijn of haar leeftijd en unieke karakter. Wij duiken graag in je wensen en de mogelijkheden van de ruimte, om je vervolgens te verrassen met een persoonlijk kinderkamer ontwerp. Stuur ons gerust een berichtje of bekijk alvast de verschillende mogelijkheden onder ‘Studio’. We helpen je heel graag verder!

Liefs, Marloes en Elina