Droomkamertje van Fien

Droomkamertje van Fien

We hoeven het jou als ouder niet te vertellen: de tijd vliegt en kleintjes worden heel snel groot. Zodra wij moeder werden leek de tijd nog 10x sneller te gaan, en onze kindjes drukken ons dagelijks met de neus op de feiten. Het gaat zo hard.. 

Dat merk je natuurlijk ook aan je kinderkamer. Want voor je het weet is je kindje toe aan een groter bedje, meer opbergruimte voor alle spulletjes, een plekje om te spelen, de commode gaat eruit.. Ook Fien, de dochter van Elina, was toe aan een aantal aanpassingen in haar kamer. Want weg baby, hallo peuter! 

 

Elina emigreerde in 2022 met haar gezin naar Italië, waar de nieuwe kamer van Fien er eentje werd met een heel andere stijl dan in hun vorige huis. Het landelijk ingerichte huis met beige wanden, een whitewash balken plafond, een eikenhouten laminaatvloer en luikjes voor de ramen had een heel andere sfeer. Alleen maar leuk om daar een nieuwe inrichting op aan te laten sluiten en Elina ging aan de slag met een nieuwe meisjeskamer styling voor Fien. 

De kledingkast, de commode en een klein ladenkastje bleven achter in het huis en gebruikte Elina voor Fien’s kamer. Ze bleven een tijdje in houtkleur, tot we bezig waren met het samenstellen van onze eigen Day at the Zoo verfcollectie. Elina besloot de commode te verven in de kleur ‘Georgie’, een fijne blauwtint die heel mooi aansloot bij Fien’s bosdieren behang. De commode wordt met een meer uitgesproken accentkleur een echte eyecatcher in de kamer!

 

De wand achter het bed van Fien is behangen met een gezellig bosdiertjes behang. Dat een behang met een print al snel te druk is in een kinderkamer, daar zijn wij echt niet bang voor. Want wat doet het veel voor de sfeer, zo’n gezellige print! En wat zorgt het juist voor speelsheid en een lieve toevoeging, passend bij wat een kinderkamer mag uitstralen. 

Er zijn twee dingen die wij het aller belangrijkst vinden bij het inrichten van een kinderkamer: een goede basis en persoonlijkheid. Een goede basis maak je met de juiste combinatie van verfkleuren, behang, materialen en meubels. Persoonlijkheid voeg je toe in de accessoires. Wij zorgen dus altijd voor een leuke wandplank, een kapstokje of andere manieren om eigen spulletjes een plekje te geven in het kamertje. Fien kreeg in haar kamer een mooie houten wandplank boven de commode, een dubbele kapstok en leuke kleine boekenplankjes (op haar hoogte, zodat ze de boekjes zelf kan pakken). Zo is het kamertje tot in de details echt helemaal ‘Fien’ geworden!

 

Het inrichten van een babykamer, kinderkamer of tienerkamer is een heel bijzonder en leuk project. Want jij gunt je kind de allermooiste en fijnste kamer, om voor altijd te herinneren. Maar heb je daar een beetje hulp bij nodig? Laat ons je dan helpen, we staan met alle plezier voor jou klaar. We vertellen je graag meer over onze Studio en op welke manier we jou kunnen helpen aan een unieke kinderkamer of een prachtig interieur voor jouw familiehuis. 

Liefs, Marloes en Elina