De baby meisjeskamer van Soof

De baby meisjeskamer van Soof

Het is altijd weer bijzonder als onze klanten voor een tweede ruimte in huis bij ons terugkomen. Elina mocht voor het eerste kindje van Milou en Barry al meedenken bij de inrichting van een prachtig sfeervolle jongens babykamer. Extra leuk dus om dat ook voor de babykamer van hun tweede kleintje te mogen doen!

 

Beige babykamer met bloemen behang

Milou had zelf al ideeën wat ze mooi zou vinden voor haar meisjes babykamer. In ieder geval moest het een aansluiting maken op de rest van het huis, ingericht in een basic landelijke stijl. Om één geheel te vormen, zou ook de babykamer in deze stijl mogen worden ontworpen. 

De grootste wens voor de babykamer was het prachtige meegroeiledikant van Sebra. Bij het maken van het kleurenpalet voor de kamer kozen we voor de beige variant van het bedje, wat heel mooi zou gaan passen bij het behang met kleine bloemetjes. De keuze voor behang in een babykamer of kinderkamer kan best wel even spannend zijn. Vaak horen wij dat ouders bang zijn dat het te druk oogt, zeker bij een kleiner printje in het behang. Maar wij zijn iedere keer weer dolblij als ouders het vertrouwen hebben in ons advies en toch voor behang kiezen! Want echt, behang doet zo veel voor de sfeer in een kamertje.. En in te druk geloven wij niet zo snel, zo lang je maar de juiste verbindingen maakt in de kamer met andere kleuren, materialen en producten. 

 

Mooie verfkleuren voor de babykamer

Het kleurenpalet in de kinderkamer van Soof bleef verder heel rustig. Zo sloot het perfect aan op de rest van het huis. De wanden zijn geschilderd in een warme beigetint en de tweedehands commode kreeg een warme, donkere grijstint. In de Day at the Zoo verfcollecte vind je de kleuren ‘Bon Bon’ en ‘No Name’ terug die in de buurt komen van de verfkleuren uit Soof’s kamertje! Het eindresultaat is een super warm, lief en romantisch kamertje voor het kleine meisje. Een plek die ze zichzelf eigen mag gaan maken, waarin ze mag rusten én spelen en die een mooie basis heeft om de komende jaren met haar mee te groeien. 

 

Ben jij in verwachting en wil je ook dolgraag zo’n mooi kamertje inrichten voor jouw kleintje op komst? Wij helpen jou daar natuurlijk heel graag bij. Bekijk de mogelijkheden voor interieurontwerp of een kant-en-klaar stylingadvies op onze pagina ‘Studio’. We kijken er naar uit je te mogen inspireren een bijzonder, lief en uniek babykamertje te maken, waar jij straks jouw kleintje in mag verwelkomen!

Liefs, Marloes en Elina