Olivier's Beestenboel

Olivier's Beestenboel

Wanneer ouders bij ons aankloppen met de vraag: wil je voor ons een kinderkamer ontwerpen met lekker veel kleur en vrolijk behang? Ja dan springen wij natuurlijk een gat in de lucht! Want kids kunnen verrassen met een vrolijk kamertje om helemaal blij van worden.. wij vinden echt niets leuker dan dat.

Sabine had de wens om de kamers van haar zoons Olivier en Valentijn opnieuw in te richten, maar wilde geen standaard kinderkamers. Voor haar jongens vond ze een iets meer out of de box interieurontwerp veel passender en was daarbij ook op zoek naar praktische oplossingen voor de ruimtes. Aan ons de leuke taak om de juiste match te maken tussen vrolijke kleuren, toffe behang prints, mooie meubels en verrassende kinderkamer accessoires.

 

Halfhoogslaper jongenskamer

De vrolijke Olivier was toe aan een nieuw bed en zag een halfhoogslaper helemaal zitten. Zijn nieuwe kamer hebben we praktisch ingedeeld met de halfhoogslaper van Oliver Furniture en de mooie ruimte kledingkast met deurtjes. Daarnaast bleef er voldoende plek over om lekker te spelen en ravotten, want ook dat hoort erbij in een jongenskamer.

 

Jongenskamer verfkleuren en behang

Voor de wanden in Olivier’s kamer kwamen we tot de stoere combinatie van een lichtblauw streepjes behang en de kleur ‘Bonne Nuite’ uit onze eigen Day at the Zoo verfcollectie. Een lekker stevige blauwtint met een vleugje groen erin, waardoor hij mooi warm oogt. Tussen het behang en de verf is een houten sierlatje aangebracht in de verfkleur ‘Honey Bee’. De gele accentkleur geeft de kamer zo’n leuk en vrolijk accent en komt ook terug in het smiley vloerkleed en als knipoog op de pootjes van Olivier’s school tafeltje en stoeltje. Het schooltafeltje kreeg de kleur 'Sleepy Superhero' en de overige wanden de lichtgrijze kleur 'Drizzle'. 

 

Day at the Zoo verfkleuren: Bonne Nuit als lambrisering op de wand | Gele sierstrip en pootjes stoeltje Honey Bee | Schooltafel en stoeltje Sleepy Superhero 

Dierenbehang kinderkamer

Als tegenhanger van de blauwe tinten zorgt het toffee kleurige dieren behang voor een flinke dot warmte in de kamer. Dierenvriend Olivier werd helemaal blij van de beestenboel op de wand!

In de styling van de kamer hebben we gezorgd voor extra veel ‘Olivier’-plekjes. Een lage kast om speelgoed op neer te zetten, een wand rek voor zijn boeken en knutsels, een kapstok voor een favoriete trui, pet of sportmedaille. Plek voor eigen spullen maken een kinderkamer pas echt persoonlijk. Hoe leuk is het als je kleine kunstenaar bere-trots thuis komt met een zelfgemaakt knutselwerk. En je dit samen een mooie plek kan geven in zijn of haar kamertje. Wij zorgen in onze ontwerpen dat hier altijd ruimte voor is!

 

Wil jij jouw jongenskamer net zo origineel, vrolijk en uniek inrichten? Maar ontbreekt het je aan ideeën en tijd? Laat ons een ontwerp maken voor jouw kinderkamer, zodat jij nergens meer aan hoeft te denken. Een ontwerp wat helemaal is afgestemd op jullie wensen en zorgt voor een complete kinderkamer inrichten die echt anders is dan anders. Uniek, net als jouw kind.

Lees onder ‘Studio’ wat we voor jou kunnen betekenen, we helpen je met alle liefde. En heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje, we kijken er naar uit van je te horen!

Liefs, Marloes en Elina