Sidney's baby jongenskamer

Sidney's baby jongenskamer

Eén van de leukste projecten die je te wachten staat wanneer je zwanger bent, is wat ons betreft toch wel het inrichten van een heerlijk knusse babykamer. Een kamertje waar alle ruimte is voor dromen, ontdekken, groeien en heel veel knuffelen met papa en mama. Hoewel je je kindje nog niet hebt ontmoet, en je misschien zelfs nog niet weet of je een jongetje of een meisje mag verwachten, weet je vaak als toekomstige mama heel goed aan te voelen wat je kindje nodig heeft en welke stijl het kamertje mag gaan uitstralen. Toch is er ook een heleboel nieuw voor je: welke meubels en accessoires heb ik nodig in de kamer? Hoe deel ik de kamer zo in dat ik hem praktisch kan gebruiken? En hoe maak ik het behalve praktisch ook nog eens knus en gezellig? 

 

Allemaal vragen waar wij je heel graag bij helpen! Want een fijne babykamer inrichten geeft je niet alleen heel veel voldoening, het is ook gewoon een geweldig project om aan te werken. 

Voor kleine Sidney mocht Elina deze rustige, neutrale en schattige babykamer ontwerpen. Met de kledingkast en de commode waren de grootste aankopen al gedaan, maar daarmee ook een heel duidelijke basis gezet voor de verdere stijl en inrichting van het kamertje. En met het plaatsen van de meubels in de kamer liep mama to be Ozzira ineens vast. Want daar stonden ineens grote, donkere meubels in een verder witte en lege babykamer.. Wat nu? :)

 

Door het zoeken naar het juiste evenwicht in zachtere contrasten, verschillende materialen en een handige indeling was de jongens babykamer van kleine Sidney ineens enorm sfeervol, warm en knus. Wat een zachte verfkleur op de wanden en een subtiel behang met dierenprint doet voor de sfeer bewijst dit lieve kamertje. Een cosy bedhemeltje, een kapstokje voor Sidney’s kleertjes, mooie verlichting en handige decoratieve opbergers maakte het kamertje helemaal af. Klaar voor het kleine meneertje om hier te gaan slapen en het zijn eigen, unieke plekje te maken. 

 

Sta jij ook op het punt een mooi kamertje te gaan inrichten voor jouw kleintje op komst? Bij Studio Day at the Zoo kun je altijd terecht voor een uniek babykamer ontwerp of een fijn stylingadvies om zelf mee aan de slag te gaan. Op de pagina Studio vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van kinderkamer ontwerp en advies. En neem zeker een kijkje bij onze Kidsroom Concepts als je graag zelf het kamertje wil inrichten, maar dit wil doen met hulp van een flinke dosis inspiratie, tips en tricks. We helpen je met liefde, zodat jij een echt bijzonder en uniek kamertje kunt gaan inrichten.. Vol plezier en vertrouwen!

Liefs, Marloes en Elina