Het lila kamertje van Kiki

Het lila kamertje van Kiki

Wie Marloes langer kent, weet dat ze niet bang is voor vrolijke kleuren en een mix van prints in haar interieurontwerpen. Ook in haar eigen kinderkamers wist Marloes op een speelse en gezellige manier kleur toe te passen, met als resultaat.. Dit prachtige, sfeervolle en unieke kamertje voor haar kleine meisje Kiki!

   

Bosdieren behang en lila muren

Als voormalig eigenaresse van een kinderwinkel en interieurstudio weet Marloes precies de mooiste pareltjes te vinden. Gedurfde kleurkeuzes, een mooi behang en vrolijke accessoires.. Ze vormen samen een uniek interieur wat helemaal past bij kleine Kiki. Maar stylen zit hem voor Marloes niet alleen in de basis van een kamer. Het zijn de originele details die zorgen voor persoonlijkheid en een echt bijzonder interieur. 

Het bosdieren behang in de kamer van Kiki is één van de pareltjes die Marloes wist te vinden. Jaren geleden kwam ze het tegen en bleef het hangen in haar hoofd. Toen ze zwanger was van oudste dochter Lizzy, wist ze meteen: het bosdieren behang gaat hoe dan ook op de muur. Ook nog eens een behang in beperkte oplage, waardoor Marloes zeker was van een originele basis in de babykamer. Tot op de dag van vandaag is ze er nog niet op uitgekeken, en toen Lizzy naar een andere kamer verhuisde en plek maakte voor klein zusje Kiki, bleef het behang op de muur. 

 

Toch is het kamertje met de komst van Kiki totaal anders geworden dan het was. Achteraf gezien was Marloes heel blij met de keuze om het behang niet te vervangen, want met 32 weken zwangerschap kwam ze met zwangerschapsvergiftiging in het ziekenhuis terecht. Ze kon het kamertje van Kiki niet afmaken, dat lukte haar pas toen ze een maand of 8 oud was. Inmiddels had ze kleine Kiki leren kennen en wist ze precies hoe ze de kamer naar haar karakter kon inrichten. Zo kregen de muren én het plafond een lila tint en vulde het kamertje zich met persoonlijke spulletjes. Een echte ‘Kiki kamer’!

 

De verfkleuren in Kiki's kamertje vind je terug in de Day at the Zoo verfcollectie. Op de kast: verfkleur Bisou | Op de wanden en het plafond: verfkleur Lou Lou

Studio Day at the Zoo ontwerpt warme, vrolijke, authentieke en unieke interieurs voor familiehuizen en kinderkamers. Iedere ruimte in huis mag karakter en geborgenheid uitstralen, zodat het die veilige en fijne plek is waarin jij je gezin een thuis kan geven. Laten we samen een thuis creëren waar plaats is voor elk uniek karakter in je familie.. Just like in the zoo :)

Ook jou helpen we met liefde bij het realiseren van jouw droominterieur. Ontdek hier hoe wij jou kunnen helpen!

Liefs, Marloes en Elina